Vind jij Veilig Digitaal leuk en interessant? Steun en doneer een 'kopje koffie'

VEILIG DIGITAAL

Translate this page:


GEREEDSCHAP

Minitool PartitionWizzard

MiniTool Partition Wizard Free is een uitstekende, gebruikersvriendelijke partitiemanager die gratis is voor thuisgebruik. MiniTool Partition Wizard kan alle standaardbewerkingen aan partities uitvoeren: creëren vergroten, verkleinen, verwijderen, omzetten, kopiëren, formatteren enzovoort.


iObit Uninstaller

Wilt u overbodige programma’s verwijderen en schijfruimte vrij maken, dan is IObit Uninstaller 8 wat u nodig heeft. Deze uninstaller software kan alle onnodige programma’s deïnstalleren, zelfs als het niet lukt om een hardnekkig programma te verwijderen met andere uninstaller software.


EaseUs Todo Backup

EaseUS Todo Backup een betrouwbaar, professioneel back-up & herstel programma, waarmee je als thuisgebruiker gemakkelijk je diebare bestanden, of zelfs hele schijven en partities beveiligd dmv. back-ups.


Everything

Dit zoekwonder indexeert in luttele seconden een kleine twee miljoen bestanden op onze harde schijven en maakt deze vervolgens razendsnel doorzoekbaar op naam waarbij je zelf bepaalt hoe het programma omgaat met hoofdletters en diakritische tekens. Je kunt geavanceerd zoeken door allerlei filters te gebruiken voor bijvoorbeeld soorten bestanden, aanmaakdatum, grootte en nog veel meer.


MooO Anti Recovery

Wanneer je een pc wil verkopen of aan iemand een usb-stick uitleent, dan is het voor diegene eenvoudig om daarvan nog bestanden terug te halen. Voor dat doel bestaan allerlei meer en minder geavanceerde technieken, variërend van Windows eigen Prullenbak tot programma’s die geformatteerde schijven herstellen.

Wil je liever niet dat de ontvanger van de pc of stick in je computerverleden gaat graven, dan is er MooO Anti-Recovery, dat in meerdere stappen gewiste gegevens voorgoed ontoegankelijk maakt. Het leegt de Prullenbak, gaat vrije schijfruimte te lijf (waar zich veel gewiste bestanden ophouden) en meer.


HWiNFO

HWInfo behoort tot de meest uitgebreide hardware-monitors die maar te vinden zijn. Het programma geeft niet alleen een diepgaande analyse van alles wat er in en aan uw pc-kast zit, maar leest ook nog eens alle sensoren uit.