PortableApps.com Platformfuncties

 

Het PortableApps.com Platform™ is een volledig uitgerust draagbaar softwaresysteem waarmee u uw eigen aangepaste draagbare app-suite kunt bouwen voor gebruik in uw gesynchroniseerde cloudmap, op uw lokale pc of op een draagbare USB-drive.

 

Al je favoriete apps, overal

 

Met PortableApps.com kunt u al uw favoriete apps zelfstandig gebruiken vanuit een gesynchroniseerde cloudmap, op de interne of externe schijf van een lokale pc of op een draagbaar apparaat.

Uw browser met uw bladwijzers en extensies, uw kantoorsuite, uw foto-editor, uw muziekcollectie, uw games, uw ontwikkeltools en meer. Alles wat je nodig hebt om mee te werken en te spelen op elke pc die je gebruikt. Werk, thuis, school, familie en vrienden bezoeken, zelfs op reis. En alles blijft ook op die ene locatie, waardoor het gemakkelijk te installeren, bij te werken en een back-up te maken is. Gedragen op een draagbare schijf, wordt elke pc uw pc.

Cloudmap, lokale pc of draagbaar apparaat. Het is jouw keuze

 

Het PortableApps.com Platform wordt geleverd met een slim installatieprogramma waarmee u uw omgeving eenvoudig kunt installeren op uw clouddrive (Dropbox, Google Drive, enz.), op uw lokale pc voor persoonlijk of gedeeld gebruik, of op uw draagbare apparaat.

De apps zijn draagbaar en kunnen overal worden uitgevoerd waar u werkt, waardoor het een fluitje van een cent is om uw apps en gegevens bij u te houden en er veilig een back-up van te maken in de cloud.

Portable App Directory™ - Ingebouwde App Store en Updater

 

 

Het PortableApps.com Platform heeft een ingebouwde app store, zodat u met slechts een paar klikken de gewenste apps kunt vinden en installeren.

Maak een lijst van alle beschikbare apps per categorie, titel, nieuwste releases of onlangs bijgewerkt. U kunt uw favoriete webbrowser, populaire games, handige hulpprogramma's, educatieve tools, afbeeldingseditors, chatprogramma's en meer vinden. Er zijn honderden gratis apps beschikbaar en elke week worden er nieuwe apps toegevoegd. Zonder downloadlimiet kun je één app of honderd downloaden.

Ordenen met mappen, favorieten, zoeken op type om te zoeken en meer

 

U kunt uw groeiende app-collectie organiseren met behulp van het aanpasbare menu, zodat u gemakkelijk de apps kunt vinden die u nodig hebt.

U kunt apps automatisch in mappen ordenen of uw eigen mappen maken die werken zoals u denkt. Kies apps als favorieten en ze staan altijd bovenaan voor directe toegang. U kunt het menu zelfs laten leren welke apps u het meest gebruikt en deze centraal stellen. En als u snel een app moet vinden, typt u gewoon de geïntegreerde zoekfunctie in en vindt u wat u zoekt. Als je je app hebt gevonden, druk je gewoon op enter en de eerste app start meteen. U kunt ook het toetsenbord gebruiken om door de lijst met apps en uw zoekresultaten te navigeren.

PortableApps.com Updater - Uw apps zijn up-to-date

 

Met PortableApps.com hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw software up-to-date is.

Wanneer er een nieuwe beveiligingsoplossing voor uw browser wordt uitgebracht of een nieuwe functie in uw favoriete game beschikbaar is, laat de PortableApps.com Updater u dit automatisch weten telkens wanneer u het Platform start. Klik gewoon op een knop en de updates worden gedownload en geïnstalleerd zonder uw instellingen en opgeslagen bestanden te verknoeien. En als je haast hebt of een computer gebruikt met een trage verbinding, kun je met slechts één klik wachten tot later.

Thema's, kleuren en uw persoonlijke menu

 

Of u nu wilt dat uw menu er modern of retro uitziet, licht of donker, glazig of eenvoudig, het PortableApps.com Platform heeft een optie voor u.

Met een dozijn gebundelde thema's, elk met een regenboog aan kleurselecties, zou je maandenlang elke dag een andere look kunnen kiezen en nooit twee keer hetzelfde menu hebben. En u kunt het menu uw eigen maken door uw eigen persoonlijke foto toe te voegen in de rechterbovenhoek.

Draagbare lettertypen

 

Het PortableApps.com Platform ondersteunt de mogelijkheid om lettertypen op uw draagbare apparaat te dragen en deze te gebruiken met uw draagbare software zonder dat u ze op de lokale machine hoeft te installeren.

Als je nu werkt aan die belangrijke presentatie voor je werk of die poster voor je liefdadigheidsactie, kun je zo creatief zijn als je wilt met de look en het er toch hetzelfde uit laten zien en afdrukken op elke computer die je gebruikt. TrueType (TTF), OpenType (OTF), TrueType Collections (TTC) en andere lettertype-indelingen, waaronder FON, FNT, FOT, MMM, PFB en PFM, worden allemaal ondersteund.

Geavanceerde functies

 

Of u nu alleen open source-software wilt zien, het woord "Portable" in uw app-namen wilt verbergen, welkomstschermen wilt verbergen, apps automatisch wilt starten wanneer u het menu start, geïnstalleerde apps in de app store-lijst wilt weergeven, een rapport wilt krijgen over al uw geïnstalleerde apps, het uiterlijk en de functionaliteit van het menu wilt aanpassen of bètaversies van onze software wilt bekijken,  het PortableApps.com Platform heeft de kracht - en de opties - om te werken zoals u dat wilt.

En als er iets is dat we nog niet hebben toegevoegd en dat je graag zou willen zien, vraag het dan gewoon in de forums.