HOME » Externe links

Veiligdigitaal.com is uiteraard niet de enige portal met waardevolle informatie. Kijk daarom ook eens op een van onderstaande websites en doe uw voordeel met de aldaar getoonde informatie.

Alert Online, een initiatief van de overheid om Nederland online veiliger te maken.

Volg deze site en blijf op de hoogte van alle actuele Cybercrime trucs, listen, misleidingen, hacks, aanvallen en nog veel meer. 

De Fraudehelpdesk wil zoveel mogelijk voorkomen dat de Nederlandse bevolking slachtoffer wordt van fraude. Burgers en bedrijven behoeden voor oplichtingspraktijken en weerbaarder maken tegen fraude, dat is ons doel.

Helpwanted.nl is een website over online seksueel misbruik van kinderen en jongeren. Je kunt dit hier melden. 

Het doel van deze site is om gedupeerden/slachtoffers van internet gerelateerde delicten op eenvoudige wijze uit te leggen hoe zij sporen van het internet kunnen veiligstellen. 

Bang dat je ex in je Facebook zit? Dat je computer wordt gegijzeld door ransomware? Of dat criminele hackers jouw bankrekening plunderen? Kijk hier voor tips.

Stichting Mediawijzer wil een richtinggevende functie vervullen in de discussie over het verantwoord gebruik van nieuwe media. 

Meldknop.nl is een initiatief van Veilig internetten en wordt ondersteund door de politie. Meld online misbruik.

MijnOnlineIDentiteit.nl is een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn of haar online identiteit wilt managen. Jaarlijks maken meer dan 700.000 Nederlanders gebruik van de praktische tips op de website.

Mind Your Step helpt organisaties op het gebied van informatieveiligheid en privacy door middel van informatie, praktijk inspiratie en tips & tricks.

Veilig internetten is een website waar mensen tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten.

SafetyNed is dé veilig online-expert voor huiselijk geweld. SafetyNed gelooft in veilig online voor hulpverleners en cliënten.

(Ontdekt U een link die niet werkt, laat ons dat aub weten via het reactie veld of mail naar info@veiligdigitaal.com)