INTERNET BROWSERS

Een internetbrowser is het portaal tot het wereldwijde web, zowel op mobiel als op de laptop. De ideale browser zorgt ervoor dat pagina’s sneller laden of biedt andere extra’s voor een optimale gebruikservaring. Welke browser is de ideale keuze voor U?

Internetveiligheid en privacy zijn de meest actuele onderwerpen. De oneindige groei van computermisdaad, datalekken en ongepaste data-traceergevallen hebben internetters bezorgd gemaakt over online beveiliging. Rekening houdend met het feit dat de browser een tool is die u moet gebruiken om op het internet te surfen, hebben we besloten om op zoek te gaan naar de meest veilige browser.

Met add-ons, plugins of extensies voeg je extra functies toe aan de browser waarmee je iedere dag het internet verkent. Deze extensies personaliseren je surfervaring. Hieronder extensies die de veiligheid van je internetverkeer op allerlei vlakken verbeteren. Welke jij wilt gebruiken, hangt af van de mate waarin jij je privacy wilt beschermen.

Add-ons en extensies voegt u toe middels het instellingen menu van de door u gebruikte webbrowser.

INTERNET BROWSERS

Ghostery - Ghostery’s ingebouwde ad blocker verwijdert reclame van een webpagina en ruimt deze op zodat u zich kunt concentreren op de door u gekozen inhoud. Ghostery laat u trackers van websites die u bezoekt bekijken en blokkeren om te controle te hebben over wie uw data verzamelt. Verbeterde Anti Tracking anonimiseert ook uw data om uw privacy nog meer te beschermen.

 

HTTPS everywhere - De dienst werkt als browser-plugin voor Firefox, Chrome en Opera en versleutelt de verbinding met een toenemend aantal sites.

Een efficiënte adblocker: gebruikt weinig processorkracht en geheugen. Toch kan het duizenden filters meer laden en toepassen dan andere populaire adblockers.

WOT - Sluit je aan bij miljoenen mensen in de WOT-gemeenschap om jezelf te beschermen tegen online bedreigingen die alleen mensen kunnen detecteren. Blijf beschermd tijdens het winkelen en surfen met deze must-have aanvulling op elke antivirus-oplossing (zelfs als je er geen gebruikt)!