VEILIG DIGITAAL

Translate this page:


Disclaimer voor

Veilig Digitaal

 

Alle informatie op deze website wordt in goed vertrouwen en voor algemene informatie gepubliceerd.

Veiligdigitaal.com geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en de juistheid van deze informatie. Elke actie die u - vertrouwende op de informatie die u op deze website vindt- uitvoert, is strikt op eigen risico.

Veiligdigitaal.com is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Via onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen.
Wij streven ernaar om alleen kwaliteitsverbindingen te leveren naar nuttige en ethische websites. Wij hebben geen controle over de inhoud en aard van deze sites. De links naar andere websites impliceert geen aanbeveling voor alle inhoud op deze sites.

Website eigenaren en inhoud van externe websites kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen. Dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben gehad om een link te verwijderen die misschien 'slecht' is geweest.

Let ook op dat wanneer u onze website verlaat, andere sites andere privacy regelingen hebben; beleid en voorwaarden die buiten onze controle zijn.

Controleer alstublieft het privacybeleid van deze sites en hun "gebruiksvoorwaarden". Door gebruik te maken van onze website gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden. Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigingen aanbrengen, dan zullen deze wijzigingen hier prominent geplaatst worden.

Veiligheids disclaimer:

Bij het ontwerpen van deze website is een zorgvuldige afweging gemaakt tussen veiligheid en gebruikersgemak. De website moet veilig zijn en daarnaast  gemakkelijk te gebruiken. Wegens het gebrek aan echte ICT kennis is besloten  gebruik te maken van het ontwerpplatform van JouwWeb. Dit is ook de partij die de webhosting voor zijn rekening neemt. Dit alles met het oog op een veilig gebruik van deze website.

Keuzes om kwetsbaarheden tegen te gaan zijn:

 • er wordt geen enkele vorm van gegevens van bezoekers verzameld
 • er zijn geen formulieren aanwezig welke via de website ingevuld kunnen worden
 • bezoekers kunnen geen data sturen naar de website
 • de aanwezige downloads zijn vooraf getest en veilig

 

Een recente veiligheidscheck (september 2023) wees het volgende uit:

 • APWG:  Niet gerapporteerd voor phishing
 • DNSFilter:  Wordt niet geblokkeerd
 • IQ Global:  Niet gerapporteerd voor phishing
 • Quad9:  Geen malware of virus gerapporteerd
 • Beveiligde verbinding: Zeer goed.  Een beveiligde verbinding is nodig om datalekken  te voorkomen
 • Beveiligingsstandaarden: Zeer goed. Het hebben van een beveiligde verbinding is een goed begin, maar de verbinding is pas echt veilig als er gebruik wordt gemaakt van de meest actuele beveiligingsstandaarden
 • Domeinbeveiliging: Zeer goed. Met domeinbeveiliging wordt gecontroleerd of de bezoeker bij de goede website uitkomt en niet wordt omgeleid naar een andere (kwaadwillende) website
 • Snellere communicatie: Zeer goed. De webste maat gebruik van een nieuwer communicatieprotocol waarmee websites sneller en efficiënter geladen kunnen worden

 

 

 

 

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, wees dan zo vrij om ons per email te contacteren via info@veiligdigitaal.com

 

© 2017-2023


Alle publicaties zijn voor zover bekend, overgenomen uit openbare bronnen. Meent u rechthebbende te zijn en vindt u dat een publicatie / foto / video in strijd met copyright is geplaatst, neem dan svp contact op via info@veiligdigitaal.com. Het betreffende onderwerp zal zo spoedig mogelijk worden verwijderd.