• Veilig Digitaal toont elke dag nieuwe cyber informatie
  • Veel controlemogelijkheden op 1 plek
  • De juiste software om veilig te blijven
  • Helpdesk nodig? Kies de goede!
  • Waardering? Een donatie is welkom!

 

Doneer

 

De Veilig Digitaal website informeert bezoekers over de risico's van het gebruik van digitale media en hoe ze deze risico's kunnen verminderen. De website biedt praktische tips en adviezen voor een veiliger gebruik van internet, smartphones, sociale media, e-mail en andere digitale technologieën.

Met de toenemende digitalisering van onze samenleving, is het belangrijker dan ooit om bewust om te gaan met digitale technologieën. Mensen worden dagelijks blootgesteld aan online bedreigingen, zoals hackers, malware, phishing-aanvallen en identiteitsdiefstal. De website "Veilig Digitaal" is ontworpen om de bezoekers te helpen deze bedreigingen te herkennen en te voorkomen.


 

 

Steun Veiligdigitaal.com zodat we kunnen blijven bestaan.

 

Donaties worden gebruikt voor het hosten van de website en het vergaren van nieuws en onderhoud aan  computer apparatuur.

Daardoor kunnen wij  cybercriminelen op de hielen blijven zitten en jullie blijven informeren over de de nieuwe verschijningsvormen van cybercrime en jullie voorlichten om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.

Bij voorbaat dank :)

Doneren kan via DEZE link.