Vind jij Veilig Digitaal leuk en interessant? Steun en doneer een 'kopje koffie'

VEILIG DIGITAAL

Translate this page:


ONDERHOUD


Patch My PC 

Verouderde software kan een gevaar opleveren. Patch My PC controleert of uw software nog up-to-date- is. Vervolgens  kan Patch My PC de nieuwe software downloaden en installeren.


Smart Defrag

Schijffragmentatie is de belangrijkste oorzaak van trage computers. Smart Defrag biedt een verbeterde oplossing voor snellere toegang tot gegevens en uitstekende diskprestaties dankzij een verbeterde multi-threading defrag engine en verbeterde defragsnelheid.


ADWcleaner

De populairste adwarecleaner ter wereld vindt en verwijdert ongewenste programma's en junkware
uw internetervaring blijft dus optimaal en probleemloos.


Driver Booster

Voor goede prestaties op uw Windows system, moeten software en hardware op elkaar aansluiten. Het is dan ook essentieel dat drivers (ook wel stuurprogramma’s) regelmatig worden bijgewerkt en altijd naar behoren werken. Driver Booster  controleert en update meer dan 2.500.000 drivers van onder andere Intel, NVIDIA en AMD zodat uw systeem niet crasht of vastloopt.


Wise Disk Cleaner Free

Wise Disk Cleaner is een snelle pc schoonmaker die tijdelijke bestanden en gebruikers- en browsersporen opruimt. Er is een gewone en uitgebreide cleaner.

Ook kunt u ruimte vrijmaken op uw harde schijf via systeem afslanken, waarna bijvoorbeeld onnodige installatiebestanden verwijderd worden. Defragmentatie behoort ook tot het arsenaal van Wise Disk Cleaner.


Wise Registry Cleaner Free

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.