HOME » SOFTWARE » Onderhoud

Het programma maakt ruimte vrij, schoont uw onlinesporen op en helpt u uw computer sneller te laten werken door oa fouten in het register te herstellen.

Schijffragmentatie is de belangrijkste oorzaak van trage computers. Smart Defrag biedt een verbeterde oplossing voor snellere toegang tot gegevens en uitstekende diskprestaties dankzij een verbeterde multi-threading defrag engine en verbeterde defragsnelheid.

Patch My PC -

Verouderde software kan een gevaar opleveren. Patch My PC controleert of uw software nog up-to-date- is. Vervolgens  kan Patch My PC de nieuwe software downloaden en installeren.


CCleaner  is uit te breiden met nieuwe regels zodat het nóg meer zaken op kan sporen. Meer dan duizend van deze regels zijn samengebracht in CCEnhancer. Na installatie zijn deze aan CCleaner toegevoegd en wordt dit programma gestart. Vervolgens kunt u de gebruikelijke scans laten uitvoeren en knapt uw pc nog meer op.

Voor goede prestaties op uw Windows system, moeten software en hardware op elkaar aansluiten. Het is dan ook essentieel dat drivers (ook wel stuurprogramma’s) regelmatig worden bijgewerkt en altijd naar behoren werken. Driver Booster  controleert en update meer dan 2.500.000 drivers van onder andere Intel, NVIDIA en AMD zodat uw systeem niet crasht of vastloopt.